Rally-Abacus

Standaard abonnement

Uw organisatie organiseert 1 of meerdere rally’s per jaar en u wilt de Rally-Abacus hiervoor kunnen gebruiken? Dan bieden wij het standaard abonnement. U kunt een jaar lang gebruik maken van de basis functionaliteiten van de Rally-Abacus, u kunt meerdere rally’s met de tool berekenen en u beschikt over het scoreboard om live tussenstanden tijdens uw rally’s te tonen.

Voor wie?

Voor organisaties die 1 of meerdere rally’s per jaar organiseren en hiervoor Rally-Abacus willen gebruiken. U beschikt over de basis functionaliteiten. Daarnaast beschikt u met dit abonnement over het scoreboard zodat u tijdens uw rally’s de deelnemers op de hoogte houdt van hun score.

Wat biedt het?

U beschikt met dit abonnement over alle basis functionaliteiten van Rally-Abacus plus het scoreboard. Opmaak van de uitslag en het scoreboard in eigen stijl is mogelijk*, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

U kunt tot 3 rallies per jaar aanmaken met maximaal 12 klassen (verdeeld over deze 3 rallies). Daarnaast kunt u tot 10 gebruikers in het systeem gebruiken.

Voor een uitgebreide functionaliteiten matrix en prijzen vergelijk met andere abonnementen klik hier.

Wat kost het?

Jaarlijks € 120,-
Per equipe € 2,50 **

*) Opmaak van de uitslag en het scoreboard zijn niet in de prijs inbegrepen. Voor het opmaken van de uitslag of het scoreboard in uw eigen stijl wordt eenmalig € 50,- in rekening gebracht. Wilt u per rally een andere opmaak, dan zal per rally € 50,- in rekening worden gebracht.
**) Het aantal equipes wordt bepaald op het moment van het starten van de rally in Rally-Abacus.
Op al onze abonnementen zijn onze gebruiksvoorwaarden en regels voor gebruik van toepassing.

 

Nieuws

07-juni-2018

Release 9 uitgesteld

Release 9 uitgesteld tot januari 2019.
Lees meer...

23-januari-2018

Release 8 online

We hebben weer een aantal wijzigingen/verbeteringen doorgevoerd in Rally-Abacus en vanaf vandaag is Release 8 online.
Lees meer...

Nieuwsbrief Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Meldt u dan hier aan

Rally-Abacus 2012-2017